A A A K K K

Про затвердження єдиного плану-графіка виставлення на продаж у 2013 році об‘єктів груп В, Г

№ 825 від 12 червня 2013 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

12.06.2013                                       Київ                                            № 825       

 

Про затвердження  єдиного            
плану-графіка виставлення
на продаж у 2013 році об‘єктів груп В, Г                                                           

На виконання доручення Першого віце-прем’єр-міністра України Арбузова С. Г. від 03 червня 2013 року № 20893/1/1-13, а також з метою вжиття заходів для забезпечення грошових надходжень від приватизації державного майна до Державного бюджету України у  2013 році 

 

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити єдиний план-графік виставлення на продаж у 2013 році об‘єктів груп В, Г (далі – план-графік) згідно з додатками:

1.1. Об‘єкти груп В, Г, що підлягають виставленню на продаж на конкурсі з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону (Додаток 1).

1.2. Об‘єкти груп В, Г, що підлягають виставленню на продаж на фондових біржах та відкритих грошових регіональних аукціонах (Додаток 2).

2. Управлінню планування та пільгового продажу, Управлінню з питань реформування власності, Управлінню корпоративних прав держави, начальникам регіональних відділень забезпечити згідно з планом-графіком підготовку пакетів акцій підприємств для виставлення на продаж.

3. Управлінню з питань оціночної діяльності протягом 1 дня після затвердження акта оцінки пакета акцій забезпечити передачу Управлінню конкурсного продажу, Управлінню планування та пільгового продажу затвердженого акта оцінки пакета акцій.

4. Управлінню конкурсного продажу, Управлінню біржової діяльності та проведення аукціонів, начальникам регіональних відділень забезпечити публікацію інформаційних повідомлень про продаж пакетів акцій підприємств не пізніше встановлених термінів згідно з планом-графіком.

5. Управлінню з питань оціночної діяльності, Управлінню з питань реформування власності, Управлінню корпоративних прав держави,  Управлінню конкурсного продажу, Управлінню біржової діяльності та проведення аукціонів,  начальникам регіональних відділень надавати оперативну інформацію до Управління планування та пільгового продажу з метою проведення моніторингу виставлення на продаж та продажу об‘єктів груп В, Г згідно з планом-графіком.

6. Управлінню планування та пільгового продажу забезпечувати внесення змін до плану-графіка.

7. Кошти від продажу об‘єктів груп В, Г зараховуються як виконання завдань органу приватизації, відповідальному за виставлення на продаж цих пакетів, згідно з планом-графіком.

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Голова Фонду                                     О. Рябченко



dod_825_12062013_1.pdfДодаток 1

dod_825_12062013_2.pdfДодаток 2