A A A K K K

Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 20 жовтня 2000 року № 2176

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

 

20.07.2015

Київ

№_1001

 

 

 

Про внесення змін до наказу
Фонду державного майна України
від 20 жовтня 2000 року № 2176

 

На підставі результатів перевірок виконання покупцями об’єктів приватизації умов договорів купівлі-продажу, здійснених у ІIкварталі 2015 року, проведеної претензійно-позовної роботи з розірвання договорів купівлі-продажу або визнання їх недійсними та повернення проданих за ними об’єктів у державну та комунальну власність за невиконання покупцями договірних зобов’язань,

 

Н А К А З У Ю:

 

1. Унести зміни до Переліку об’єктів приватизації, за якими проводиться претензійно-позовна робота щодо розірвання та визнання недійсними договорів купівлі-продажу та які підлягають поверненню в державну та комунальну власність (далі-Перелік-1), затвердженого наказом Фонду державного майна України від 20 жовтня 2000 року № 2176 (зі змінами), виклавши його у новій редакції, що додається.

 

2. Унести зміни до Переліку об'єктів приватизації, повернених в державну та комунальну власність, які підлягають подальшому продажу  (далі-Перелік-2), затвердженого наказом Фонду державного майна України від 20 жовтня 2000 року № 2176 (зі змінами), виклавши його у новій редакції, що додається.

 

3. Регіональним відділенням Фонду державного майна України у IIIкварталі 2015 року:

 

3.1. Продовжити роботу щодо розірвання або визнання недійсними договорів купівлі-продажу та повернення об`єктів приватизації, включених до Переліку-1, у державну та комунальну власність.

 

3.2. Проводити роботу щодо повторного продажу об`єктів приватизації, повернених у державну та комунальну власність, а також, в окремих випадках, виносити питання на розгляд відповідної комісії органу приватизації та приймати необхідні рішення, зокрема щодо виключення із Переліку-2 об’єктів приватизації.

 

3.3. У разі вичерпання всіх можливостей щодо подальшого ведення претензійно-позовної  роботи, а також в інших окремих випадках, виносити питання на розгляд відповідної комісії органу приватизації та приймати необхідні рішення, у тому числі щодо виключення з Переліку-1 договорів купівлі-продажу об’єктів приватизації.

 

4. Регіональним відділенням Фонду державного майна України інформацію про результати роботи, проведеної у IIIкварталі 2015року, надіслати до Фонду до 30вересня 2015 року.

 

Контроль за виконанням цього наказу покласти на Директора департаменту договірного менеджменту, міждержавних майнових та корпоративних відносин.

 

 

 

Голова Фонду

І. Білоус

 

ПЕРЕЛІК  1

 

ПЕРЕЛІК  2