A A A K K K

Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 20 жовтня 2000 року № 2176

 

    ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

____28.01.2016                                    Київ                                 __150____

 

Про внесення змін до наказу
Фонду державного майна України
від 20 жовтня 2000 року № 2176

 

На підставі результатів перевірок виконання покупцями об’єктів приватизації умов договорів купівлі-продажу, здійснених у IVкварталі              2015 року, проведеної претензійно-позовної роботи з розірвання договорів купівлі-продажу або визнання їх недійсними та повернення проданих за ними об’єктів у державну та комунальну власність за невиконання покупцями договірних зобов’язань,

 

Н А К А З У Ю:

 

1. Унести зміни до Переліку об’єктів приватизації, за якими проводиться претензійно-позовна робота щодо розірвання та визнання недійсними договорів купівлі-продажу та які підлягають поверненню в державну та комунальну власність (далі-Перелік-1), затвердженого наказом Фонду державного майна України від 20 жовтня 2000 року № 2176 (зі змінами), виклавши його у новій редакції, що додається.

2. Унести зміни до Переліку об'єктів приватизації, повернених в державну та комунальну власність, які підлягають подальшому продажу  (далі-Перелік-2), затвердженого наказом Фонду державного майна України від 20 жовтня 2000 року № 2176 (зі змінами), виклавши його у новій редакції, що додається.

3. Регіональним відділенням Фонду державного майна України у  Iкварталі 2016 року:

3.1. Продовжити роботу щодо розірвання або визнання недійсними договорів купівлі-продажу та повернення об`єктів приватизації, включених до Переліку-1, у державну та комунальну власність.

3.2. Проводити роботу щодо повторного продажу об`єктів приватизації, повернених у державну та комунальну власність, а також, в окремих випадках, виносити питання на розгляд відповідної комісії органу приватизації та приймати необхідні рішення, зокрема щодо виключення із Переліку-2 об’єктів приватизації.

3.3. У разі вичерпання всіх можливостей щодо подальшого ведення претензійно-позовної  роботи, а також в інших окремих випадках, виносити питання на розгляд відповідної комісії органу приватизації та приймати необхідні рішення, у тому числі щодо виключення з Переліку-1 договорів купівлі-продажу об’єктів приватизації.

4. Регіональним відділенням Фонду державного майна України інформацію про результати роботи, проведеної у Iкварталі 2016 року, надіслати до Фонду до 30 березня 2016 року.

Контроль за виконанням цього наказу покласти на Директора департаменту договірного менеджменту, міждержавних майнових та корпоративних відносин.

 

В. о. Голови Фонду                                                                         Д. Парфененко

Додаток1

Додаток2