A A A K K K

Щодо створення Державного підприємства «Одеський нафтопереробний завод»

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

04.01.2018                                           Київ                                      №  9

 

Щодо створення Державного підприємства
«Одеський нафтопереробний завод»

 

            Керуючись Господарським кодексом України, статтею 7 Закону України «Про управління об’єктами державної власності», статтею 5 Закону України «Про Фонд державного майна України» та з метою ефективного використання державного майна,

НАКАЗУЮ:

          1. Утворити Державне підприємство «Одеський нафтопереробний завод» (далі – ДП «ОНПЗ»), зі статутним капіталом 1000 (одна тисяча) гривень,  розмістивши його за адресою:65012, м. Одеса,вул. Велика Арнаутська, б. 15, к. 511.

          2. Затвердити СтатутДП «ОНПЗ», що додається.

          3. Виконання обов’язків директора ДП «ОНПЗ» покласти на Столярова Юрія Гдалійовича, за його згодою, до призначення керівника підприємства у встановленому порядку.

          4. Виконуючому обов’язки директора ДП «ОНПЗ» Столярову Юрію Гдалійовичу у тижневий строк з моменту видання цього наказу провести державну реєстрацію ДП «ОНПЗ» та у п’ятиденний строк повідомити про здійсненні заходиДепартамент управління державними підприємствами та корпоративними правами держави Фонду державного майна України.

5. Керівнику підприємства у піврічний строк з дня державної реєстрації  ДП «ОНПЗ» отримати передбачені законодавством дозволи та ліцензії відповідно до предмету статутної діяльності ДП «ОНПЗ».

 6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

В. о. Голови Фонду                                                           В. Трубаров