A A A K K K

Про затвердженнязведеного переліку об’єктів, що належать до категорій з цивільної оборони (цивільного захисту)

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

       14.02.2018                                      Київ                                      №205

 

Про  затвердженнязведеного переліку об’єктів,
що належать до категорій з цивільної  оборони

(цивільного захисту)

 

 

Відповідно до Порядку віднесення об’єктів національної економіки до категорій з цивільної оборони (цивільного захисту), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 02 березня 2010 року № 227 (для службового користування) та враховуючи лист  Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 23 січня 2018 року № 16-1004/162, з метою включення об’єктів національної економіки до зведеного переліку об’єктів, віднесених до категорії з цивільної оборони (цивільного захисту)

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити зведений перелік акціонерних товариств, управління корпоративними правами держави в яких здійснює Фонд державного майна України та його регіональні відділення, та державних підприємств, щодо яких прийнято рішення про приватизацію, що відносяться до категорії з цивільної оборони (цивільного захисту), що додається.

          2.  Визнати таким, що втратив чинність, наказ Фонду державного майна України від 02 червня 2016 року № 1084 «Про затвердження зведеного переліку об’єктів, що належать до категорій  з  цивільної  оборони   (цивільного захисту)».

  3.  Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

 

В.о. Голови  Фонду                                                                        В. Трубаров