A A A K K K

Щодо створення товариства з обмеженою відповідальністю «База відпочинку «Зорі Тирасполя»

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

м. Київ

14.02.2018                                                                                        № 202

 

Щодо створення товариства з
обмеженою відповідальністю
«База відпочинку «Зорі Тирасполя»

 

Відповідно до Закону України «Про Фонд державного майна України» та з метою забезпечення ефективного використання державного майна – нерухомого майна бази відпочинку «Зорі Тирасполя» (Одеська область, м. Білгород-Дністровський, смт Затока, вулиця Лазурна, будинок 19)

 

Н А К А З У Ю:

 

1. Делегувати Регіональному відділенню Фонду державного майна України по Одеській області (Косьмін О.М.) повноваження щодо створення господарського товариства у формі товариства з обмеженою відповідальністю на базі державного майна – нерухомого майна бази відпочинку «Зорі Тирасполя» (Одеська область, м. Білгород-Дністровський, смт Затока, вулиця Лазурна, будинок 19).

2. Регіональному відділенню Фонду державного майна України по Одеській області виступити засновником та учасником товариства з обмеженою відповідальністю «База відпочинку «Зорі Тирасполя».

3. Уповноважити начальника Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській області О. М. Косьміна підписати від імені Фонду державного майна України установчі документи товариства з обмеженою відповідальністю «База відпочинку «Зорі Тирасполя» з урахуванням вимог чинного законодавства щодо порядку оплати частки та здійснювати управління державними корпоративними правами.

4. Регіональному відділенню Фонду державного майна України по Одеській області в установленому порядку забезпечити надання Департаменту управління державними підприємствами та корпоративними правами держави відомостей про частку, що належить державі у товаристві з обмеженою відповідальністю «База відпочинку «Зорі Тирасполя», для внесення зазначених відомостей в Реєстр корпоративних прав держави.

5. Департаменту управління державними підприємствами та корпоративними правами держави (Візір О.С.) внести відомості про частку, що належить державі у товаристві з обмеженою відповідальністю «База відпочинку «Зорі Тирасполя», в Реєстр корпоративних прав держави.

6. Регіональному відділенню Фонду державного майна України по Одеській області надавати Фонду державного майна:

-         свідоцтво про державну реєстрацію товариства та копії установчих документів, зареєстрованих у встановленому порядку;

-         інформацію про виконання засновниками зобов’язань щодо здійснення внесків до статутного капіталу товариства;

-         протоколи зборів засновників (учасників);

-         зміни та доповнення до установчих документів товариства на погодження;

-         квартальну та річну бухгалтерську звітність.

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

В. о. Голови Фонду                                                    В. Трубаров