A A A K K K

Щодо створення Державного підприємства «Азовський судноремонтний завод»

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

25.05.2018                                         Київ                                      №  691

 

 

Щодо створення Державного підприємства
«Азовський судноремонтний завод»

 

 

            Керуючись Господарським кодексом України, статтею 7 Закону України «Про управління об’єктами державної власності», статтею 5 Закону України «Про Фонд державного майна України» та з метою ефективного використання державного майна,

НАКАЗУЮ:

          1. Утворити Державне підприємство «Азовський судноремонтний завод» (далі – ДП «АСРЗ»), зі статутним капіталом 1000 (одна тисяча) гривень, розмістивши його за адресою:  87510, Україна, Донецька область, місто Маріуполь,проспект Адмірала Луніна, 2.

 2. Затвердити Статут ДП «АСРЗ», що додається.

 3. Виконання обов’язків керівника ДП «АСРЗ» покласти на Решетова Ігоря Валерійовича, за його згодою, до призначення керівника підприємства у встановленому порядку.

 4. Виконуючому обов’язки керівника ДП «АСРЗ» Решетову Ігорю Валерійовичу у тижневий строк з моменту видання цього наказу провести державну реєстрацію ДП «АСРЗ» та у п’ятиденний строк повідомити про здійсненні заходи Департамент управління державними підприємствами та корпоративними правами держави Фонду державного майна України.

5. Керівнику підприємства у піврічний строк з дня державної реєстрації  ДП «АСРЗ» отримати передбачені законодавством дозволи та ліцензії відповідно до предмету статутної діяльності ДП «АСРЗ».

 6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

В. о. Голови Фонду                                                           В. Трубаров

 

СТАТУТ ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА «АЗОВСЬКИЙ СУДНОРЕМОНТНИЙ ЗАВОД»