A A A K K K

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку виконання підготовчих та будівельних робіт»

Повідомлення про оприлюднення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку виконання підготовчих та будівельних робіт»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення на сайті Фонду державного майна України проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку виконання підготовчих та будівельних робіт».

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку виконання підготовчих та будівельних робіт» розроблено з метою вдосконалення процедури виконання будівельних робіт на об’єктах державного нерухомого майна, переданих в оренду.

Прийняття проєкту постанови сприятиме забезпеченню доступних та прозорих, безпечних та найменш затратних, швидких та зручних механізмів отримання дозволів на виконання будівельних робіт, які дадуть змогу покращити якість надання адміністративних послуг.

Зауваження та пропозиції до проєкту постанови просимо надсилати на адресу: 01133, м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/9, Фонд державного майна України, Департамент оренди та розпорядження державним майном.
Адреса електронної пошти: (e-mail: shmigach@spfu.gov.ua).

Зауваження та пропозиції до проєкту постанови приймаються Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення.

 

Проєкт постанови

Зміни до Порядку виконання підготовчих та будівельних робіт

Порівняльна таблиця

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу

Звіт про громадське обговорення