A A A K K K

Проєкт наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Змін до Положення про порядок рецензування звітів про оцінку майна та майнових прав рецензентами, що працюють у штаті Фонду державного майна України, його регіональних відділень та представництв»

Повідомлення про оприлюднення
проєкту наказу «Про затвердження Змін до Положення про порядок рецензування звітів про оцінку майна та майнових прав рецензентами, що працюють у штаті Фонду державного майна України, його регіональних відділень та представництв»

Відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Фондом державного майна України (далі – Фонд) повідомляється про оприлюднення на сайті Фонду проєкту наказу «Про затвердження Змін до Положення про порядок рецензування звітів про оцінку майна та майнових прав рецензентами, що працюють у штаті Фонду державного майна України, його регіональних відділень та представництв»  (далі – проєкт Наказу).

Проєкт Наказу розроблений з метою встановлення єдиного порядку і правил здійснення рецензування звітів про оцінку майна рецензентами, що працюють у державних органах приватизації з урахуванням постанови Кабінету Міністрів України від 09 серпня 2022  року № 886 «Про внесення змін до Національного стандарту № 1 «Загальні засади оцінки майна і майнових прав».

Проєктом Наказузапроваджуються норми щодо проведення рецензування звітів про оцінку майна, що складаються в електронній формі.

Зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акта просимо надсилати на такі адреси:

вул. Генерала Алмазова, 18/9, м. Київ, 01133, Фонд державного майна України, Департамент оцінки майна, майнових прав та професійної оціночної діяльності (olga2606@spfu.gov.ua);

вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011, Державна регуляторна служба України (mail@dkrp.gov.ua).

Зауваження та пропозиції до проєкту Наказу від фізичних та юридичних осіб, об’єднань громадян, інститутів громадянського суспільства, експертівприймаються Фондом протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

 

Директор Департаменту
оцінки майна, майнових прав
та професійної оціночної діяльності                                             Світлана БУЛГАКОВА

 

Проєкт наказу 

Порівняльна таблиця

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу

Звіт