A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку продажу об’єктів великої приватизації державної власності»

Повідомлення про оприлюднення
проекту постанови Кабінету Міністрів України
«Про затвердження Порядку продажу об’єктів великої приватизації державної власності»

          Відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення на сайті Фонду державного майна України проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку продажу об’єктів великої приватизації державної власності»(далі – Проект) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

          Проект розроблено Фондом державного майна України на виконання вимог Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» від 18 січня 2018 року № 2269-VIII,  який об’єднав всі закони, що регулювали питання приватизації, в один законодавчий акт для формування ефективної правової бази у сфері приватизації.

Проект встановлює порядок підготовки та проведення продажу об’єктів великої приватизації.

Зауваження і пропозиції до Проекту просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: 01133,  м.Київ - 133, вул. Генерала Алмазова, 18/9, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: bingo@spfu.gov.ua.

          Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження та пропозиції до оприлюдненого Проекту надаються фізичними, юридичними особами та їх об’єднаннями, крім розробників, Державній регуляторній службі України на адресу: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11. Адреса електронної пошти:mail@dkrp.gov.ua.

          Зауваження та пропозиції до Проекту прийматимуться Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

Проект постанови

Порядок продажу об’єктів великої приватизації державної власності

Перелік постанов КМУ, що втратили чинність

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу