A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Порядку подання та розгляду заяв про включення об’єктів права державної власності до відповідного переліку об’єктів великої або малої приватизації, що підлягають приватизації»

Повідомлення про оприлюднення
проекту наказу Фонду державного майна України
«Про затвердження Порядку подання та розгляду заяв про включення об’єктів права державної власності до відповідного переліку об’єктів великої або малої приватизації, що підлягають приватизації»

Фонд державного майна України (далі – Фонд) відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляє про оприлюднення на веб-сайті Фонду (http://www.spfu.gov.ua/) проекту наказу Фонду «Про затвердження Порядку подання та розгляду заяв про включення об’єктів права державної власності до відповідного переліку об’єктів великої або малої приватизації, що підлягають приватизації» (далі – проект наказу) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Проект наказу розроблено з метою забезпечення виконання вимог Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» та приведення нормативно-правових актів Фонду у відповідність до вимог законодавства шляхом визначення механізму подання та розгляду заяв про включення об’єктів права державної власності до відповідного переліку об’єктів великої або малої приватизації, що підлягають приватизації.

Проектом наказу передбачаєтьсязатвердження Порядку подання та розгляду заяв про включення об’єктів права державної власності до відповідного переліку об’єктів великої або малої приватизації, що підлягають приватизації, а також визнання такими, що втратили чинність наказів Фонду, які врегульовували питання подання та розгляду заяв на приватизацію об’єктів державної власності груп А, Д, Ж і В, Г.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати протягом одного місяця від дати його оприлюднення на адресу: вул. Генерала Алмазова, 18/9, м. Київ, 01133, Фонд державного майна України, Департамент підготовки та продажу об’єктів приватизації, а також на електронну адресу: pvv@spfu.gov.ua.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції щодо оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробника цього проекту, центральному  органу  виконавчої  влади, що реалізує  державну  регуляторну  політику – Державній регуляторній службі України на адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011 та на електронну адресу: inform@dkrp.gov.ua.

Проект наказу

Порядок

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу