A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Порядку оскарження результатів перевірки виконання умов договору купівлі-продажу об'єкта приватизації в органі приватизації »

Повідомлення про оприлюднення
проекту наказу  Фонду державного майна України
«Про затвердження Порядку оскарження результатів перевірки виконання умов договору купівлі-продажу об'єкта приватизації
в органі приватизації »

 

 

          Відповідно до статті 9 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” Фонд державного майна України (далі – Фонд) повідомляє про оприлюднення з 15 травня 2018 рокуна сайті Фонду проекту наказу Фонду «Про затвердження Порядку оскарження результатів перевірки виконання умов договору купівлі-продажу об'єкта приватизації в органі приватизації» (далі – Порядок) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Порядок розроблено з метою створення для власника об’єкта приватизації можливості врегулювання спірних питань, пов'язаних з його незгодою з результатами перевірки виконання умов договору купівлі-продажу в органі приватизації.

Зауваження та пропозиції до проекту Порядку просимо надсилати протягом одного місяця від дати його оприлюднення на адресу: вул. Генерала Алмазова, 18/9, м. Київ, 01133, Фонд державного майна України, Департамент внутрішнього аудиту та контролю, а також на електронну адресу: arkus@spfu.gov.ua.

 

 

Проект Наказу