A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін у додаток 1 до Методики розрахунку орендної плати за державне майно»

Повідомлення
про оприлюднення проєкту постанови Кабінету Міністрів України
«Про внесення змін у додаток 1 до Методики розрахунку орендної плати за державне майно»

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін у додаток 1 до Методики розрахунку орендної плати за державне майно» розроблено з метою підтримки орендарів, які отримали занедбану пам’ятку культурної спадщини в оренду на умовах довгострокової пільгової оренди на період виконання робіт зі збереження занедбаної пам’ятки та стимулювання залучення інвестицій для збереження, відновлення та подальшого найбільш ефективного використання занедбаних пам’яток культурної спадщини.

Прийняття проєкту постанови сприятиме залученню інвестицій для збереження, відновлення та подальшого найбільш ефективного використання занедбаних пам’яток культурної спадщини та дозволить підтримати орендарів, які отримали занедбану пам’ятку культурної спадщини в оренду на умовах довгострокової пільгової оренди на період виконання робіт зі збереження занедбаної пам’ятки, в частині встановлення зменшеної орендної ставки для договорів оренди занедбаних пам’яток культурної спадщини.

Зауваження та пропозиції до проєкту постанови просимо надсилати на адресу: 01133, м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/9, Фонд державного майна України, Департамент оренди та розпорядження державним майном.
Адреса електронної пошти: (e-mail: kiv6@spfu.gov.ua).

Зауваження та пропозиції до проекту постанови приймаються Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення.

 

Проєкт постанови

Порівняльна таблиця

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу