A A A K K K

Інформація Регіонального відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки об’єкта малої приватизації, окреме майно – естакада, що під час приватизації не увійшов до статутного капіталу та перебуває на балансі ВАТ «Пересувна механізована колона №5» (код ЄДРПОУ 00913083).

1.Назва об'єкта оцінки:об’єкт малої приватизації, окреме майно – естакада, що під час приватизації не увійшов до статутного капіталу та перебуває на балансі ВАТ «Пересувна механізована колона №5» (код ЄДРПОУ 00913083).

Місцезнаходження об’єкта оцінки: Рівненська область, м. Рівне, вул. Будівельників, 1.

Мета проведення оцінки: продаж шляхом викупу балансоутримувачем.

Телефон замовника конкурсу: (0362) 68-40-07.

Телефакс замовника конкурсу: (0362) 68-39-33.

Електронна адреса замовника конкурсу: rivne@spfu.gov.ua.

Замовник робіт з оцінки: Регіональне відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях (33028, м. Рівне, вул. Петра Могили, 24).

Платник робіт з оцінки: Регіональне відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях.

Основні види продукції (послуг), що виробляються: інформація  відсутня.

Кількість об'єктів необоротних активів згідно з аналітичним обліком (основних засобів, незавершеного будівництва, довгострокових фінансових інвестицій, нематеріальних активів): інформація  відсутня.

Розмір статутного капіталу (власного капіталу) господарського товариства: інформація  відсутня.

Балансова залишкова вартість основних засобів, незавершеного будівництва, довгострокових фінансових інвестицій, нематеріальних активів: станом на 31.01.2022 – 0 (нуль) гривень.

Розмір земельної ділянки (ділянок), усього: інформація відсутня.

Місце розташування земельної ділянки (ділянок): інформація відсутня.

Цільове призначення земельної ділянки (ділянок): інформація відсутня.

Правовий режим земельної ділянки (ділянок): інформація відсутня.

Нормативна грошова оцінка земельної ділянки (ділянок) (за наявності): інформація відсутня.

Наявність об'єктів, що містять державну таємницю: ні.

Дата оцінки (дата, на яку проводиться оцінка майна): 31.01.2022р .

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки: 4500 грн. (проплата буде здійснена після надходження коштів з Держбюджету).

Подібні до об’єкта оцінки об’єкти: естакади, об'єкти подібні за функціональним використанням.

Конкурсний відбір буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом ФДМУ від 31.12.2015 р. № 2075 (у редакції наказу ФДМУ 16.01.2018 №47) та зареєстрованого у Міністерстві юстиції України від 20.02.2018 р. за № 198/31650(далі – Положення).

Вимоги до учасників конкурсу та  перелік підтвердних документів, які подаються на розгляд комісії, викладені у розділі ІІ, ІІІ Положення.

Строк виконання робіт не повинен перевищувати 5 календарних днів від дати підписання договору на проведення незалежної оцінки.

Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті, на якому слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи – підприємця, який подає конкурсну документацію.

Місцезнаходження робочої групи та конкурсної комісії: 33028, м. Рівне, вул. Петра Могили, 24.

Конкурс відбудеться в Регіональному відділенні Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях о 09.00 годині через 14 днів після публікування цього повідомлення, за адресою: 33000, м. Рівне, вул. Петра Могили, 24.

Конкурсну документацію потрібно подати до структурного підрозділу з діловодства регіонального відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областяхза адресою: 33000, м. Рівне, вул. Петра Могили, 24. за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу включно до 15.00 год. Телефон для довідок: 68-40-07.