A A A K K K

Інформація регіонального відділення по Львівській області про прийняття рішення про приватизацію

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна  України по Львівській області від 11.03.2019 №00374 прийнято рішення про приватизацію об'єкта державної власності – об'єкта  малої приватизації:  окремого майна – групи інвентарних об"єктів у складі: будівля колишнього костелу з прибудованою венткамерою площею 564,8 кв. м,  огорожа, за адресою: Львівська область, Жовківський район, смт Магерів, вул. Л. Мартовича, 2,  шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській області від 11.03.2019 № 00375  прийнято рішення про приватизацію об"єкта державної власності:об"єкта малої приватизації: окремогомайна – група інвентарних об"єктів у складі: будівля трансформаторної підстанції площею 39,9 кв.м, будівля прохідної площею 67,5 кв.м, енергокомунікації, за адресою:Львівська область, Золочівський р-н,  с. Підгородне, вул. Тернопільська, 6, шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській області від 11.03.2019 № 00376 прийнято рішення про приватизацію об"єкта державної власності:об"єкта малої приватизації: окремогомайна – група інвентарних об"єктів у складі: під"їзна колія,огорожаза адресою:Львівська область, Золочівський р-н,  с.Підгородне, вул.Тернопільська,6,шляхом продажу на аукціоні з умовами.