A A A K K K

Інформація регіонального відділення по м. Києву про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по м. Києву від 14 березня 2019 року № 211 прийнято рішення про приватизацію об’єкта соціально-культурного призначення - будинку культури загальною площею 960,8 кв.м, за адресою: м. Київ, вул. Виборзька, 82 (літ. А), що перебуває на балансі державного підприємства “Виробниче об’єднання “Київприлад”, шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по м. Києву від 14 березня 2019 року № 212прийнято рішення про приватизацію окремого майна – нежитлових приміщень літ. “А”загальною площею 669,2 кв.м (група приміщень №12 поверх І – площею 30,2 кв.м, група приміщень №13 поверх І – площею 43,1 кв.м, група приміщень №14 поверх І – площею 266,6 кв.м, група приміщень №15 поверх ІІ – площею 329,3 кв.м) за адресою: м.Київ, вул.Гната Хоткевича (Червоногвардійська), 38, що перебувають на балансі державного підприємства “Національна енергетична компанія “Укренерго”,  шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по м. Києву від 14 березня 2019 року № 213прийнято рішення про приватизацію - окремого майна – госпблоку загальною площею 670,3 кв.м, за адресою: м.Київ, вул.Деснянська, 19А, що перебуває на балансі державного підприємства “Виробниче об’єднання “Київприлад”, шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по м. Києву від 14 березня 2019 року № 214 прийнято рішення про приватизацію окремого майна – адміністративної будівлі (літ.А) загальною площею 2142,3 кв.м, за адресою: м.Київ,
вул. Генерала Тупікова, 17, що перебуває на балансі державного підприємства “Виробниче об’єднання “Київприлад”, шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по м. Києву від 14 березня 2019 року № 215 прийнято рішення про приватизацію окремого майна (корпус №1- деревообробний, літ.А; корпус №3 - складські приміщення, літ.В; корпус №2 – транспортний цех, літ.Б; склад газобалонів; зовнішні мережі водопроводу; зовнішні мережі каналізації; зовнішні мережі електропостачання; кабельні лінії; автодороги та майданчики; відкрита стоянка приватного транспорту; благоустрій території (вертикальна планіровка, озеленення, покриття 108 кв.м); огородження залізобетонне; споруда легкого типу для зберігання відходів металобрухту, за адресою: м.Київ, вул.Якутська, 3, що перебуває на балансі державного підприємства “Виробниче об’єднання “Київприлад”, шляхом продажу на аукціоні з умовами.