A A A K K K

Інформація регіонального відділення по Херсонській області, Автономній Республіці Крим та у м. Севастополі про прийняття рішення про приватизацію

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна в Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі від 29.03.2018 № 176 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації державної власності: «Гараж», що перебуває на балансі Управління Державної казначейської служби України у Каховському районі Херсонської області, розташований за адресою: Херсонська область, м. Каховка, гаражне товариство «Сигнал», гараж 553, шляхом продажу на аукціоні без умов.

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна в Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі від 29.03.2018 № 177 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації державної власності: «Гараж», що перебуває на балансі Управління Державної казначейської служби України у Каховському районі Херсонської області, розташований за адресою: Херсонська область, м. Каховка, гаражне товариство «Аеропорт», гараж 478, шляхом продажу на аукціоні без умов.