A A A K K K

Інформація регіонального відділення по Одеській та Миколаївській областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна Українипо Одеській та Миколаївській областях від 15.10.2019 № 378 прийнято рішення про приватизацію шляхом продажу на електронному аукціоні об’єкта малої приватизації – комплекс нежитлових будівель та споруд, який розташований за адресою: Миколаївська обл., смт. Веселинове, вул. Сонячна (Червоноармійська), 32, та перебуває на балансі Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна Українипо Одеській та Миколаївській областях від 15.10.2019 № 379 прийнято рішення про приватизацію шляхом продажу на електронному аукціоні об’єкта малої приватизації – нежитлова будівля контрольно-насінневої лабораторії з допоміжними будівлями та спорудами,  який розташований за адресою: Миколаївська обл., смт. Єланець, вул. Весняна (Щорса), 7, та перебуває на балансі Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна Українипо Одеській та Миколаївській областях від 15.10.2019 № 380 прийнято рішення про приватизацію шляхом продажу на електронному аукціоні об’єкта малої приватизації – комплекс нежитлових будівель та споруд,  який розташований за адресою: Миколаївська обл., смт. Казанка, вул. Перемоги (Леніна), 2,та перебуває на балансі Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області.