A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Одеській та Миколаївській областях прийнято рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях від 18.11.2021 № 1876 прийнято рішення про приватизацію   шляхом продажу на аукціоні об’єкта малої приватизації соціально-культурного призначення – база відпочинку «Світанок», що перебуває на балансі державного підприємства «Миколаївський морський торговельний порт», та розташований за адресою: Миколаївська обл., Миколаївський р-н, с. Рибаківка, вул. Очаківська, 1в.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях від 18.11.2021 № 1875 прийнято рішення про приватизацію   шляхом продажу на аукціоні об’єкта малої приватизації соціально-культурного призначення – база відпочинку «Портовик», що перебуває на балансі державного підприємства «Миколаївський морський торговельний порт», та розташований за адресою: Миколаївська обл., м. Очаків, вул. Слобідська, 220.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях від 18.11.2021 № 1874 прийнято рішення про приватизацію   шляхом продажу на аукціоні об’єкта малої приватизації – комплекс будівель та споруд господарства «Кінбурнська коса», що перебуває на балансі державного підприємства «Миколаївський морський торговельний порт», та розташований за адресою: Миколаївська обл., Миколаївський р-н, с. Покровське, вул. Римбовська, 58.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях від 18.11.2021 № 1873 прийнято рішення про приватизацію   шляхом продажу на аукціоні об’єкта малої приватизації - виробнича база, що перебуває на балансі Управління каналів річки Інгулець, та розташований за адресою: м. Миколаїв, вул. Каховська, 65-А.