A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Львівській, Закарпатській та Волинській областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях від 31.12.2021 № 03284 прийнято рішення про приватизацію об'єкта малої  приватизації  державної власності: окремого майна - групи інвентарних об'єктів у складі: нежитлове приміщення колишнього протирадіаційного укриття загальною площею 39,8 кв.м; нежитлове приміщення колишнього протирадіаційного укриття загальною площею 179,0 кв.м за адресою: Львівська обл., м.Самбір,  вул. Децика І, 16, що перебуває на балансі  ПрАТ "Самбірський дослідно-експериментальний машинобудівний завод", орган управління Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях, шляхом  викупу ПрАТ "Самбірський дослідно-експериментальний машинобудівний завод" (код за ЄДРПОУ 00860271).

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях від 30.12.2021 № 03286 прийнято рішення про приватизацію об"єкта малої приватизації державної власності: окремого майна - будівля колишнього сховища,за адресою: Закарпатська область, м.Ужгород,  вул. Миколи Бобяка, 2, що перебуває на балансі  Товариства з додатковою відповідальністю "Ужгородхліб", код за ЄДРПОУ 00384259, орган управління - Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях, шляхом викпу Товариством з додатковою відповідальністю "Ужгородхліб".

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській,   Закарпатській та Волинській областях від 31.12.2021 № 03287 прийнято рішення про приватизацію єдиного майнового комплексу державного підприємства Міністерства оборони України "Готель "Власта" (код за ЄДРПОУ 31362413), за адресою:м.Львів, вул. Клепарівська, 30, шляхом продажу на аукціоні з умовами.