A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по м. Києву про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по місту Києву від 30вересня 2022 року № 1000 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – єдиного майнового комплексу  державного підприємства Державне науково – виробниче підприємство «Термохолод», за адресою: м. Київ, вул.Дегтярівська, 36, шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по місту Києву від 30вересня 2022 року № 1001 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – єдиного майнового комплексу державного підприємства Центр  обслуговування наукової та інженерної праці, за адресою: м. Київ, вул. Північно-Сирецька, 3, шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по місту Києву від 30вересня 2022 року № 1002  прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – єдиного майнового комплексу державного виробничого підприємства «Скіф», за адресою: м. Київ, вул. Магнітогорська, 1, шляхом продажу на аукціоні з умовами.