A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Вінницькій та Хмельницькій областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях від 19.10.2022 № 964 прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності малої приватизації – окремого майна – нежитлова будівля з прибудовою літера 1А загальною площею 80,2 кв. м, хлів літера Б, гараж літера Б1, заправка літера В, хлів літера Г, криниця за адресою: Хмельницька область, Шепетівський  р-н , с. Щурівці, вул. Березна, 31, що обліковується на балансі Ізяславської районної державної лікарні ветеринарної медицини, код за ЄДРПОУ 00711617. Орган управління – Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях від 19.10.2022 № 965 прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності малої приватизації – об’єкта незавершеного будівництва Довжоцького МПД ДП «Укрспирт» - Зернова схема за адресою: Хмельницька область, Кам’янець-Подільський р-н , с. Довжок, вул. Унявко, 1, що обліковується на балансі Державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості «Укрспирт», код за ЄДРПОУ 37199618. Орган управління Міністерство економіки України.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях від 19.10.2022 № 966 прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності малої приватизації – об’єкта незавершеного будівництва Довжоцького МПД ДП «Укрспирт» - Бардяне господарство за адресою: Хмельницька область, Кам’янець-Подільський р-н , с. Довжок, вул. Заводська, 36, що обліковується на балансі Державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості «Укрспирт», код за ЄДРПОУ 37199618. Орган управління Міністерство економіки України.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях від 19.10.2022 № 967 прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності малої приватизації – окремого майна – приміщення (колишня захисна споруда цивільного захисту – сховище ЦО №84104) загальною площею 818,1 кв. м, за адресою: Хмельницька обл., Кам’янець-Подільський район, вул. Маршала Харченка, 22Б, що обліковується на балансі Товариства з додатковою відповідальністю «Кам’янець-Подільський завод «Електрон», код за ЄДРПОУ 22776959. Орган управління Регіональне відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій області.