A A A K K K

Оголошено аукціон з приватизації «Івано-Франківського комбінату хлібопродуктів»

Фонд держмайна оголосив онлайн-аукціон з приватизації Єдиного майнового комплексу державного підприємства «Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів». Стартова ціна — 52,7 млн гривень. Аукціон запланований на 19 грудня.

Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів заснований в 1979 році. Знаходиться на околиці міста Івано-Франківськ і села Микитинці.

До складу об’єкта входять виробничі, побутові, складські та адміністративні будівлі. Також є залiзнодорожнi внутрiшньоплощадочнi шляхи довжиною 3701 м.

Об’єкти нерухомості розташовані за трьома адресами: Івано-Франківська обл., Івано-Франківський р-н, с. Микитинці, 2Б, приміщення №1, 2; Івано-Франківська обл., Івано-Франківський р-н, с. Микитинці, 2В; Івано-Франківська обл., Івано-Франківський р-н, с. Микитинці, 2Г.

Потужності одночасного зберігання елеватора складають 79 тис. т пшениці. Трьохсортний помел по зерну – 150 т на добу, а односортний помел жита – 35 т в добу. На підприємстві наявний завод з виготовлення комбікормів.

Також на балансі підприємства перебує 14 одиниць транспортних засобів та спецтехніки.

З 2019 року підприємство призупинило свою діяльність через заборгованості. Станом на вересень поточного року розмір простроченої кредиторської заборгованості становить — 69982 тис. гривень.

Відповідно до умов продажу новий власник буде зобов’язаний: погасити всі заборгованості протягом 6 місяців; не допустити звільнення працівників протягом 6 місяців з дня переходу до нього права власності.

Детальніше про об’єкт приватизації — https://bit.ly/3RgkhlF

Усі найцікавіші пропозиції приватизації знаходяться на нашому сайті privatization.gov.ua, а також у нашому телеграм–каналі Приватизація в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати, аби бути в курсі усіх новин про приватизацію в Україні.