A A A K K K

Оренда в Харкові: оголошено аукціон з оренди групи нежитлових приміщень

18 листопада 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди нежитлових приміщень, що знаходиться на балансі Державного підприємства Український державний проектний інститут «Укрміськбудпроект» за адресою: м. Харків, вул. Космічна, 21-а.

До оренди пропонуються приміщення першого поверху 12-ти поверхової частини різноповерхового виробничого корпусу та кім. № 46 (актовий зал на 300 посадкових місць), а також приміщення на першому поверсі одно двоповерхової частини різноповерхового виробничого корпусу. 

Актив перебуває в задовільному технічному стані, наявна електрифікація, водозабезпечення, каналізація та опалення.

Термін оренди за договором становить 5 років, а стартова ціна – 39 098 грн.

Загальна площа  – 475,40 м²

Детальніше тут

Харків – великий промисловий центр України та друге за кількістю населення місто України (понад 1 млн жителів). Також місто має значний економічний потенціал, а область є однією з найбільш індустріально розвинених регіонів країни.

Оренда цього активу стане комерційно-вигідним рішенням, завдяки вигідному економічному фону в регіоні та привабливій ціні, а також бонусом є можливість використовувати об’єкт за будь-яким цільовим призначенням.

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

Для того, щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA .