A A A K K K

Завдяки сайту «Кадровий резерв ФДМУ» Фонд держмайна відібрав вже 20 менеджерів для державних компаній

Фонд державного майна України протягом вересня – жовтня знайшов для державних компаній вже 20 менеджерів, які відгукнулися на опубліковані вакансії на інтернет-порталі «Кадровий резерв ФДМУ».

15 підприємств, якими управляє ФДМУ, отримали 10 керівників та 10 незалежних членів наглядових рад.

«Новий сайт «Кадровий резерв ФДМУ» допомагає знайти менеджерів для державних компаній швидше та ефективніше. Ми закликаємо кваліфікованих управлінців надсилати свої резюме, щоб спільно з нами розбудовувати майбутнє нашої країни», – повідомив в.о. Голови ФДМУ Олександр Федоришин.

Зазначимо, що 2 листопада ФДМУ опублікував на сайті «Кадровий резерв ФДМУ» умови участі у відборі кандидатів у незалежні члени (директори) Наглядової Ради ТОВ «Демурінський гірничо-збагачувальний комбінат».

«‎Кадровий резерв ФДМУ»‎ – це автоматизована система для ефективного пошуку професійних кандидатів на керівні посади державних підприємств. Система розроблена Офісом цифрової трансформації ФДМУ в співпраці з іншими підрозділами фонду.

Відтепер кожен громадянин України може переглянути актуальну інформацію щодо вакансій керівників компаній, які знаходяться в управлінні фонду, а також подати анкету кандидата в електронному вигляді.