A A A K K K

Голова ФДМУ Віталій Коваль провів зустріч з керівниками регіональних відділень: акцент на ефективність та співпрацю

Голова Фонду державного майна України Віталій Коваль провів першу робочу зустріч з керівниками регіональних відділень.

Коваль підкреслив, що ефективне управління державним майном та проведення приватизаційних та орендних аукціонів є прямим внеском у бюджет та стимулює інвестиції в регіони. "Всі кошти від оренди та приватизації спрямовуються на підтримку Сил оборони, тому є важливою інвестицією в нашу перемогу," - зазначив він.

Голова ФДМУ наголосив на необхідності синхронізації регіональних офісів з усіма гілками влади, особливо з обласними військовими адміністраціями, для підвищення інституційної спроможності Фонду. “Всі в державі зараз повинні працювати на перемогу, тому залучення коштів до бюджету через прозорі аукціони є нашою спільною метою” - додав він.

Він також анонсував зміни в комунікаціях, зокрема розширення інформаційної присутності у медіа та використання нових платформ для просування пропозицій Фонду, з метою збільшення попиту на державне майно серед потенційних інвесторів.

Коваль закликав керівників регіональних офісів Фонду бути лідерами та формувати візію діяльності Фонду в кожному окремому регіоні. Він також висловив необхідність системного пошуку та підготовки нових об’єктів до приватизації, а також збільшення інвестиційної привабливості вже наявних активів. "Державне майно представляє інвестиційний інтерес та через прозорі аукціони отримує ринкову вартість,"- підкреслив він.

Він також анонсував робочі поїздки регіонами, що розпочнуться найближчим часом. "Пряма комунікація в регіонах - ключ до позитивних змін в управлінні державним майном," - додав Віталій Коваль.