A A A K K K

У грудні Фонд проведе понад 37 аукціонів з оренди держмайна, серед пропозицій приміщення в адмінбудівлях, склади та лісопильний цех

Фонд державного майна України вже оголосив 37 онлайн-аукціонів з оренди нерухомості, торги пройдуть у в системі Прозорро.Продажі. Більшість приміщень перебувають у задовільному технічному стані та мають всі необхідні комунікації. 

«Кожен пасив має стати активом і приносити стабільний дохід до держбюджету. Сьогодні оренда об’єктів державної власності користуються попитом серед малого та середнього бізнесу, оскільки у власності держави є приміщення для реалізації найрізноманітніших бізнес-проєктів. Фонд держмайна — найбільший орендодавець нерухомості в Україні, загальна площа об’єктів становить майже 8 млн м², а кількість вже діючих договорів оренди перевищує 14 000», — наголосив Голова ФДМУ Віталій Коваль. 

Кількість очікуваних аукціонів у грудні у розрізі регіональних відділень ФДМУ:

●   РВ по місту Києву — 10 аукціонів;

●   РВ по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях — 1 аукціон;

●   РВ по Полтавській та Сумській областях — 5 аукціонів;

●   РВ по Київській, Черкаській та Чернігівській областях — 5 аукціонів;

●   РВ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях — 5 аукціонів;

●   РВ по Одеській та Миколаївській областях — 1 аукціон;

●   РВ по Рівненській та Житомирській областях — 2  аукціони;

●   РВ по Вінницькій та Хмельницькій областях — 6 аукціонів;

●   РВ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях — 2 аукціони.

Серед топових пропозицій грудня:

Комплекс будівель і споруд загальною площею 6590 м². Об’єкт розташований на Чернігівщині, до складу майна активу входять: лісопильний цех площею 2020,7 м², асфальтове покриття площею 2400 м², сушильна камера площею 60,8 м², навіс для готової продукції ЛПК площею 423,6 м², сушильна камера площею 50,7 м², павільйон для питної води площею 7 м², навіс для готової продукції площею 699,8 м², сушильна камера площею 50,7 м², навіс ЛПК (для велосипедів) площею 51,9 м², ангар (склад погонажних виробів) площею 355,5 м² та котельня на 465,3 м².
Стартова ціна — 43,9 тис. гривень. Аукціон запланований на 1 грудня.
Детальніше про об’єкт — https://bit.ly/4a10f63

Нежитлове приміщення першого та другого поверхів у столиці. Загальна площа приміщення 668 м², під’єднані електропостачання, водопостачання та каналізація. Технічний стан об’єкта задовільний. Приміщення розташоване неподалік станції метро «Шулявська».
Стартова ціна — 4,2 тис. гривень. Аукціон запланований на 12 грудня.
Детальніше про об’єкт — https://bit.ly/40XmUfz

Приміщення на першому поверсі гуртожитку у Львові. Загальна площа об’єкта становить 103 м², наявні всі необхідні комунікації. Цільове призначення приміщення — послуги з громадського харчування, без продажу товарів підакцизної групи (їдальня, буфет, кафетерій, пекарня).
Стартова ціна — 13,1 тис. гривень. Аукціон запланований на 6 грудня.
Детальніше про об’єкт — https://bit.ly/47w84iw

Нежитлове приміщення на першому поверсі у Києві. Актив загальною площею 35 м² розташований неподалік станції метро «Лук’янівська». Технічний стан об’єкта задовільний, під’єднані електрика та водозабезпечення. Додатковою перевагою приміщення є відсутність визначеного цільового призначення, площу орендар може використовувати для втілення будь-якого бізнес-проєкту.
Стартова ціна — 14  гривень. Аукціон запланований на 20 грудня.
Детальніше про об’єкт — https://bit.ly/3N1xn3O

Додаткові пропозиції оренди нерухомості можна знайти на наших ресурсах, телеграм-каналі — Оренда в Україні та підписавшись на електронну розсилку http://bit.ly/3jjSDQA