A A A K K K

Голова ФДМУ зустрівся з Business Woman Club

Віталій Коваль провів зустріч з представницями жіночого бізнес-клубу. Ключовою темою обговорень стали можливості консолідації зусиль задля залучення бізнесу до процесів приватизації, оренди держмайна та земель сільськогосподарського призначення, яка стартує вже з наступного року. 

Голова Фонду наголосив на важливості формування державної політики на основі реальних запитів від бізнесу та суспільства загалом. Оскільки трансформація відомства має відбуватися відповідно до викликів та потреб держави.

У свою чергу учасниці Business Woman Club розповіли про плани та проєкти, які вони готові реалізовувати спільно з Фондом держмайна. 

«Завдання Фонду — створити можливості для бізнесу. Україна — єдина країна Європи, яка не завершила процес приватизації. Сьогодні необхідно зменшувати кількість збиткових підприємств, оскільки це дає не лише точковий, а загальний економічний результат. У наступному році плануємо отримати від приватизації 4 млрд гривень надходжень до держбюджету,  всі кошти будуть спрямовані на підтримку Сил оборони», — наголосив Голова ФДМУ.  

Як підсумок зустрічі домовилися про посилення контактів з членами клубу, зокрема у регіонах. Також Голова наголосив на важливості постійного обговорення проблемних питань з бізнесом.