A A A K K K

Оголошено аукціон з приватизації «Сільськогосподарського підприємства «Земельний фонд», яке розташоване у Києві та Житомирі

17 січня заплановане проведення онлайн-аукціону з приватизації  Єдиного майнового комплексу державного підприємства «Сільськогосподарське підприємство «Земельний фонд». Стартова ціна активу — 8,5 млн гривень. Нерухомість, яка входить до складу майна об’єкта, розташована за адресами: м.Київ, вул.Бориса Грінченка, 1  та м. Житомир, вул. Коростишівська, 56.

Основним видом діяльності, відповідно до Статуту є консультування з питань комерційної діяльності й керування. Станом на 30 вересня 2023 року прострочена кредиторська заборгованість відсутня, розмір поточної кредиторської заборгованості становить 8 001,1 тис. гривень . 

До складу ДП входять 14 будівель та споруд і готель «Колос». Серед будівель загальною площею 5 428,4 м² станція техобслуговування, склад, кузня, мийка, гараж та інші, всі вони розташовані у Житомирі. Будівля готелю площею 1856,7 м² знаходиться неподалік станції метро «Героїв Дніпра» у столиці. 

«Сільськогосподарського підприємства «Земельний фонд» має безліч переваг, зокрема ключові:

  • велика загальна площа та різноманітність приміщень;

  • готель у Києві зі зручною транспорною розв’язкою;

  • зареєстровані земельні ділянки загальною площею понад 0,573 га;

  • відсутність захмарних заборгованостей.

Більше деталей про об’єкт приватизації  — https://bit.ly/3NIvfhH

Взяти участь у аукціоні  — https://bit.ly/4aCZHDJ