A A A K K K

Вартість ЄМК ДП «Сільськогосподарське підприємство «Земельний фонд» на приватизаційному аукціоні зросла у 5 разів

Сьогодні відбувся онлайн-аукціон з продажу єдиного майнового комплексу державного підприємства «Сільськогосподарське підприємство «Земельний фонд». Стартова ціна активу становила 8,5 млн грн. В прозорих конкурентних торгах змагалися 10 учасників. Вартість майна збільшилася у 5 разів, до 43,1 млн грн.

«Такі результати вкотре підтверджують зацікавленість українського бізнесу інвестувати у вітчизняну економіку. А надходження від аукціону поповнять державну скарбницю, із якої фінансуються Збройні Сили України» – зауважив Очільник Фонду державного майна Віталій Коваль.

Новий власник отримав будівлі та земельні ділянки у Києві та Житомирі. Зокрема, готель «Колос» площею 1,8 тис. м², розташований в столиці неподалік станції метро «Героїв Дніпра».

Також покупець має сплатить борги підприємства із заробітної плати та перед бюджетом та ПДВ у розмірі 20% від вартості активу.

Слідкуйте за новими пропозиціями на ресурсах Фонду у соцмережах  —  https://bit.ly/3NUZXUO та на сайті  —  https://privatization.gov.ua/ — де представлені всі доступні до приватизації об’єкти державної власності.