A A A K K K

Продовжуємо залучати інвесторів: Голова ФДМУ зустрівся з Bauroc AS та Посольством Естонії в Україні

Голова Фонду державного майна України Віталій Коваль провів робочу зустріч з представниками ТОВ "БАУРОК" та Посольством Естонії в Україні.

У ході зустрічі обговорили пропозиції інвестменю ФДМУ, оскільки компанія зацікавлена у розвитку бізнесу в Україні та готова інвестувати у держмайно. Як зазначили представники  Bauroc AS їх цікавлять підприємства, які перебувають у сфері управління Фонду у будівельній та видобувній галузях. Зокрема зацікавив один з об‘єктів, який є у переліку санкційного майна.


 

«Команді Фонду є що запропонувати потенційним інвесторам з різних галузей. Всі аукціони проходять в онлайн-режимі, тому стежити за їх ходом може кожен. Нам важливі рівні умови, які сприяють конкуренції та відповідно зростанню вартості активів у ході торгів. Потрібно аби об’єкти приватизовували проукраїнські інвестори, які хочуть стати частиною успішного майбутнього України», — наголосив Голова Фонду держмайна.

Довідково. Bauroc AS займається виготовленням будівельних матеріалів та є провідним виробником у Північній Європі. Компанія реалізує інвестиційні проєкти і  вже побудувала сучасні фабрики в Естонії, Латвії та Литві.