A A A K K K

Оренда держмайна: оголошено 51 онлайн-аукціон у лютому

У лютому Команда Фонду державного майна України планує проведення 51 онлайн-аукціону з оренди. Сумарна стартова ціна всіх об’єктів становить понад 131 тис. гривень. Найбільше пропозицій оренди від регіональних відділень ФДМУ по місту Києву - 11, по Полтавській та Сумській областях - 8, по Одеській та Миколаївській областях - 6. 

Серед топових пропозицій оренди:

Одноповерхова будівля площею 116 м² у столиці. Об’єкт розташований неподалік станції метро «Виставковий центр», технічний стан задовільний. До приміщення під’єднані всі необхідні комунікації, зокрема, водопостачання, електропостачання, каналізація та централізоване опалення. Цільове призначення об’єкта оренди: розміщення центру догляду за тваринами.
Стартова орендна плата — 116 гривень, запланована дата торгів — 26 лютого.
Детальніше про актив — https://bit.ly/4buOZQr

Приміщення у Львові на 312 м². Актив розташований у Сихівському районі міста, технічний стан — задовільний. До приміщення під’єднані всі необхідні комунікації: електропостачання, водопостачання, каналізація, є лічильник на тепло. Майно може бути використано за будь-яким цільовим призначенням, отже орендар може реалізовувати будь-який бізнес-проєкт.
Стартова орендна плата — 40, 6 тис. гривень, запланована дата торгів — 9 лютого.
Детальніше про актив — https://bit.ly/4baAssK

Приміщення їдальні та клубу площею майже 160 м² у Луцьку. Однією з переваг активу є те, що приміщення перебуває у гарному стані оскільки після ремонту. До об’єкта під’єднані всі необхідні комунікації, зокрема є автономне опалення. Цільове призначення — послуги з громадського харчування, без продажу товарів підакцизної групи.
Стартова орендна плата — 127 гривень, запланована дата торгів — 6 лютого.
Детальніше про актив — https://bit.ly/4bftsuP

Причал у м. Рені. До складу об’єкта входить частина складської площадки площею 38 м². Технічний стан активу задовільний, відсутні обмеження щодо використання орендної площі.
Стартова орендна плата — 13 гривень, запланована дата торгів — 9 лютого.
Детальніше про актив — https://bit.ly/42jd0FA

Їдальня на першому поверсі адмінбудівлі на Закарпатті. Об’єкт майже на 70 м², технічний стан — задовільний. До приміщення під’єднані всі комунікації, зокрема є охоронна та пожежна сигналізації. Цільове призначення об’єкта: розміщення закладу харчування, їдальні, буфету, кафе, що не здійснюють продаж товарів підакцизної групи.
Стартова орендна плата — 839 гривень, запланована дата торгів — 9 лютого.
Детальніше про актив — https://bit.ly/3HG0RRJ

Також є об'єкти оренди з привабливою стартовою орендною вартістю. Зокрема, приміщення на 30 м² та частина приміщення на першому поверсі адмінбудівлі на Вінниччині. Також, є приміщення зі стартовою орендною платою 18 гривень у столиці


Більше цікавих пропозицій на наших ресурсах — orenda.gov.ua/ та телеграм-каналі Оренда в Україні