A A A K K K

Фонд держмайна оголосив 44 аукціони з приватизації у лютому

Фонд державного майна України у лютому вже оголосив 44 онлайн-аукціони з приватизації державного майна. Торги, як і зазвичай, пройдуть у системі Prozorro.Продажі. Сумарна стартова ціна всіх об’єктів становить близько 48 млн гривень.

Серед пропозицій приватизації активи, які підійдуть для ведення різної підприємницької діяльності. Зокрема в інвестменю ФДМУ: адмінприміщення, спиртові активи, склади, цехи, завод, підприємство з видобутку каменю та вапняка.

Наймасштабніші пропозиції приватизації лютого:

ЄМК ДП «Закупнянський кар’єр», що на Хмельниччині.  Об’єкт включає 39 одиниць нерухомого майна, зокрема склади, гаражі, ремонтні бокси, вагова залізнична, будівлі і споруди дробарно - сортувального заводу тощо. Також актив має три земельні ділянки загальною площею понад 70 га. Однією з переваг об’єкта є наявність великогабаритного і спеціалізованого виробничого обладнання. Майна, яке перебуває в оренді немає.
Стартова ціна — 15, 9 млн гривень, запланована дата проведення торгів — 23 лютого.
Детальніше про актив — https://bit.ly/42mVm3N

ЄМК ДП «Вінницький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою». Основним видом діяльності відповідно до Статуту є дослідження й експериментальні розробки у сфері інших природничих і технічних наук. До складу нерухомого майна об’єкта входять: будівля науково-дослідних та проектно-вишукувальних установ, господарські будівлі, гаражі та зовнішні електромережі тощо. Об’єкти розташовані у Вінницькій, Хмельницькій та Чернівецькій областях. Зокрема наявне рухоме майно — 21 транспортний засіб, меблі та комп’ютери. Також, є чотири земельні ділянки, сумарна площа яких становить 1,4678 га.
Стартова ціна — 15,6 млн гривень, запланована дата проведення торгів — 23 лютого.
Детальніше про актив — https://bit.ly/3SCUFjI

ЄМК ДП «Нігинський кар’єр». Підприємство включає 38 об’єктів нерухомості загальною площею 15 491 м² та 34 одиниці транспортних засобів та спеціальної техніки. Підприємство розташоване на трьох земельних ділянках загальною площею 79,6 га. Основний вид діяльності ДП — добування декоративного та будівельного каменю, вапняку, гіпсу, крейди та глинистого сланцю. Важливим є те, що підприємство у своїх активах має виробниче обладнання.
Стартова ціна — 13,2 млн грн, дата проведення торгів — 6 лютого.
Детальніше про актив  —  https://bit.ly/46DAhCK

ЄМК ДП «Лубенське агроторгове підприємство». Об’єкт включає 17 зареєстрованих одиниць нерухомості, зокрема головний корпус, адмінкорпус, виносховища, гараж для транспорту, майстерні, бутилкомиючий відділ, цех розливу, тарний цех, склад готової продукції, трансформаторна підстанція тощо. Загальна площа активів — 7703 м². Також наявні 9 резервуарів на 1500 дал, каналізація чавунна, водопровід чавунний.
Стартова ціна — 7,6 млн гривень, дата проведення торгів — 12 лютого.
Детальніше про актив  — https://bit.ly/3OmTBOk

ЄМК ДП «Чечельницький спиртовий завод». Об’єкт включає 44 одиниці нерухомості площею 10884 м², які розташовані у Вінницькій та Одеській областях. Також є 17 транспортних засобів. Однією з ключових переваг активу є велика загальна площа двох зареєстрованих земельних ділянок — 22,8707 га.
Стартова ціна — 2,7 млн гривень, дата проведення торгів — 15 лютого.
Детальніше про актив — https://bit.ly/3ujYm4n
 

Більше цікавих пропозицій на сайті privatization.gov.ua та телеграм-каналі Приватизація в Україні.