A A A K K K

Фонд держмайна отримав генератори та обігрівачі від Українського Червоного Хреста

У рамках співпраці між Українським Червоним Хрестом та Фондом держмайна України відбулась передача трьох дизельних та п'яти бензинових однофазних генераторів, а також двадцять електричних обігрівачів, необхідних для забезпечення функціонування важливих об'єктів відомства.

«Команда ФДМУ шукає шляхи реалізації довгострокових проєктів з гуманітарними організаціями. Український Червоний Хрест вже провів серію тренінгів з першої  допомоги для наших працівників та надав технічну допомогу. Ми вдячні нашим партнерам. Працюємо над новим концептом інформаційної, технічної та психосоціальної підтримки співробітників, зокрема працівників державних підприємств в регіонах», — наголосив Перший заступник Голови ФДМУ Денис Шугалій.

Для команди Фонду, фахівці Українського Червоного Хреста проводять тренінги з першої допомоги. У результаті 80 співробітників ФДМУ отримали міжнародні сертифікати з надання першої допомоги, визнані у 192 країнах світу. Також заплановані заходи з психосоціальної підтримки та інформаційні сесії з мінної небезпеки.

«Український Червоний Хрест сьогодні є партнером держави у підтримці українців. Саме тому, ми допомагаємо державним відомствам, підсилюючи їх діяльність, оскільки від цього залежить майбутнє країни», — зазначив Ілля Клецьковський, заступник генерального директора Українського Червоного Хреста.

Серед питань, які сторони обговорили додатково: проведення навчання працівників великих підприємств та їх забезпечення додатковими технічними засобами для роботи у разі надзвичайної ситуації.