A A A K K K

Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Закупнянський кар’єр», що на Хмельниччині

23 лютого 2024 року заплановане проведення онлайн-аукціону з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Закупнянський кар’єр». Стартова ціна активу — 15,85 млн гривень,  прийом заявок для участі у торгах триватиме до 22 лютого 2024 року. 

Об’єкт розташований за адресою: Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район, смт Закупне, вул. Центральна, 1е.

Основним видом діяльності підприємства, відповідно до статуту, є добування декоративного та будівельного каменю, вапняку, гіпсу, крейди, та глинистого сланцю. 

До складу ЄМК входять 3 земельні ділянки для виробничих потреб загальною площею 72,07 га та 39 одиниць нерухомого майна, серед об’єктів: виробничі, складські, адміністративні будівлі і споруди. Загальна площа всіх приміщень становить 10 727,2 м². 

Також у складі ДП є 23 одиниці автотранспортних засобів, спецтехніки та залізничного транспорту. Зокрема вантажні автомобілі, навантажувачі, трактори, тепловоди, вантажнопідйомні крани та елеватор.

Майно підприємства не перебуває в оренді. На балансі державного підприємства «Закупнянський кар’єр» знаходяться об’єкти, що не підлягають приватизації, а саме: об’єкт цивільної оборони – протирадіаційне укриття та частина автодороги від кар’єру «Лисогірка» до промплощадки підприємства.

У підприємства відсутні заборгованості перед бюджетом та працівниками. Кредиторська заборгованість становить 4 996,5 гривень за товари, роботи, послуги.

Запрошуємо підприємців долучитися до участі в аукціонах, задля спільного сприяння у відновленні економіки України!

Детальніше про «Закупнянський кар’єр» за посиланням: https://bit.ly/3UBueMR