A A A K K K

Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Дослідний завод Інституту імпульсних процесів і технологій Національної академії наук України»

4 березня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Дослідний завод Інституту імпульсних процесів і технологій Національної академії наук України». Стартова ціна активу сягає 19,76 млн гривень, завершення прийому пропозицій для участі у торгах — 3 березня. 

Основним видом діяльності підприємства є виробництво машин і устаткування для металургії. 

До складу ЄМК входить 43 об’єкти нерухомого майна, у складі: виробничі приміщення, майстерні, пересувний пункт техобслуговування, склади та інші господарські приміщення, база відпочинку з майном. Загальна площа будівель і споруд становить 11 383,03 м².

У постійному користуванні 5 земельних ділянок загальною площею 32 473 м². Земельні ділянки, на яких розташоване ДП «Дослідний завод Інституту імпульсних процесів і технологій Національної академії наук України», не є предметом купівлі-продажу.

Також у складі об’єкту приватизації перебувають 2 одиниці транспортних засобів: автомобіль ВАЗ модель 2121 та катер модель «Крим-3».

На балансі ЄМК відсутнє майно, що не підлягає приватизації. ЄМК ДП «Дослідний завод Інституту імпульсних процесів і технологій Національної академії наук України» не отримувало державних замовлень та мобілізаційних завдань.

Частина майна об’єкта приватизації загальною площею 311,1 м² передана в оренду. Договори оренди укладені у період воєнного стану. Відповідно до пункту 5 постанови Кабінету міністрів України від 27.05.2022 №634 «Про особливості оренди державного та комунального майна у період воєнного стану» договори оренди вважаються подовженими на період дії воєнного стану та протягом чотирьох місяців з дати припинення чи скасування воєнного стану.

Разом до успіху! Запрошуємо підприємців долучитися до участі в аукціонах.

Детальніше про об’єкт за посиланням: https://bit.ly/3T2exgz