A A A K K K

Очільник Фонду держмайна Віталій Коваль відвідав санкційне підприємство «ПентоПак», яке ФДМУ готує до приватизації

Приватне акціонерне товариство «ПентоПак» займається виробництвом багатошарових синтетичних оболонок та термоусадкових пакетів, використовуючи новітні технології. Підприємство надає повний спектр послуг з виробництва пакувальних матеріалів, продажу та післяпродажного обслуговування. Застосовуючи якісний друк водними, ультрафіолетовими та спиртовими фарбами. Їх продукцією використовується більш ніж в тридцяти країнах світу. В Україні з компанією співпрацюють такі ринкові гіганти, як «Рудь», «Глобино», «М’ясна гільдія» та інші.
 
Підприємство продовжує свою діяльність в повному обсязі, зберігаючи колектив та досягаючи прибутковості. У планах компанії — модернізація виробництва та освоєння нових ринків пакувальних матеріалів для молочної промисловості, переробки риби, упаковки кормів для тварин.
 
Голова Фонду держмайна Віталій Коваль зауважує: «Санкційне майно має працювати на Україну. Тому готуємо «ПентоПак» до реалізації. Впевнений — лот буде цікавим для інвесторів. Адже це готовий бізнес, який розвивається в галузі харчової промисловості України».
 
Важливо зазначити, що Фонд державного майна України отримав управління ПАТ «ПентоПак» згідно з рішенням Вищого антикорупційного суду у лютому поточного року. На рахунок держави передано право розпоряджатися 100 % акцій підприємства. 
 
Нагадаємо, кошти від приватизації санкційного майна йдуть на підтримку Сил оборони  України.