A A A K K K

Приватизація у Львові: оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Львівський державний інститут проектування комунального будівництва «Львівдіпрокомунбуд»

10 квітня заплановане проведення онлайн-аукціону з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Львівський державний інститут проектування комунального будівництва «Львівдіпрокомунбуд». Торги відбудуться в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі» зі стартовою ціною — 510,4 тис. гривень без ПДВ.  Кінцевий термін подання пропозицій для участі в аукціоні — 9 квітня включно.
 
Юридична адреса розташування об'єкта приватизації: м. Львів, вул. Академіка Богомольця, 9.
 
Основний вид роботи ДП — діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування у цих сферах.
 
Об'єкт приватизації пропонує ряд вигідних можливостей для розвитку бізнесу потенційних інвесторів. Розташований в промисловій зоні міста, за адресою м. Львів, вул. Січинського, 28, яка наразі активно розвивається і забудовується, робить його вигідним проєктом для приватизації. Неподалік знаходяться магазини, торгові центри, пошти та два великих парки: Вінниківського лісопарку та парку Прогулянка.
 
До складу об'єкта приватизації входить нерухоме майно (нежитлові приміщення, гараж, прохідна, загорожа та інше) та 2 одиниці автотранспортних засобів. Також до складу активу входить комп’ютерна і офісна техніка, програмне забезпечення та еще 37 одиниць рухомого майна: обладнання, меблі, інвентар. 
 
Окрім цього, наявний перелік майна підприємства переданого в оренду. На балансі державного підприємства знаходяться об’єкти, що не підлягають приватизації. Земельні ділянки під об'єкт окремо не виділені. 
 
Додатковою перевагою активу є відсутність простроченої кредиторської заборгованості .
 
 
Запрошуємо підприємців долучитися до участі в аукціонах, задля спільного сприяння у відновленні економіки України та підтримці Сил оборони!
 
Більш детальну інформацію про об'єкт приватизації можна знайти за посиланням: https://bit.ly/3U412x9