A A A K K K

Команда ФДМУ зустрілася з Польською Агенцією Інвестицій і Торгівлі — продовжуємо шукати шляхи залучення іноземних інвестицій

На запрошення Польської Агенції Інвестицій і Торгівлі Команда Фонду держмайна на чолі з Першим заступником Голови ФДМУ Денисом Шугалієм та заступником Голови Фонду Ігорем Тимошенко зустрілися із заступником Міністра державних активів Республіки Польща Яцеком Бартмінським.

Представники Фонду розповіли про роботу відомства та презентували можливості приватизації для потенційних інвесторів. Окремо обговорили нові проєкти над якими працює Команда Фонду — Земельний Банк та санкційні активи, зокрема розглянули механізми та процедури передачі таких активів до управління Фонду.

Також сторони обговорили виклики, які стоять перед Україною та шляхи підтримки з боку Республіки Польща.

У свою чергу представники Агенції запевнили у зацікавленості польських інвесторів в приватизації українських об’єктів державної власності.

Вдячні Польській Агенції Інвестицій і Торгівлі, її керівнику пану Каролю Кубіці, та заступнику Міністра державних активів Республіки Польща пану Яцеку Бартмінському за підтримку України. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю та участь польських інвесторів в наших аукціонах.