A A A K K K

Історії успіху приватизації : «Західний експертно-технічний центр Держпраці»

Минулого року Фонд виставив на приватизацію ЄМК ДП «Західного експертно-технічного центру Держпраці» у Львові. Переможцем стала компанія «АЙ ТІ ЮНАЙТЕД», яка за об'єкт сплатила до державного бюджету 45,1 млн гривень з ПДВ. 

За рік плідної роботи новий власник не лише зберіг профіль діяльності, але й активно інвестує в розвиток підприємства.

Центр не лише зберіг профіль діяльності, але й робить значні інвестиції задля комфортних умов працівників. 90 людей, з яких 71 – штатні, працюють в комфортних умовах: відремонтованих кабінетах, під охороною відеоспостереження та сигналізації. Оновлені кабінети, система відеоспостереження, охоронна сигналізація, новий сервер, техніка та відремонтовані автомобілі – це лише деякі з покращень, які свідчать про пріоритет Центру у турботі про своїх працівників.

Центр прагне до найвищих стандартів якості й постійно вдосконалює свою роботу: розширено сфери акредитацій за міжнародними стандартами ISO 17020 та ISO 17065, впроваджено нову систему управління якістю. 

«Успішна діяльність Західного експертно-технічного центру показує, що приватизація може не лише зберегти, а й покращити роботу підприємств, сприяючи їхньому розвитку та підтримці української економіки», – наголошує Голова Фонду Віталій Коваль.

Центр активно використовує свою експертизу в сертифікації обладнання, щоб підтримувати українських виробників. Амбітні плани Центру на майбутнє: стати лідером у сфері консультаційно-експертних послуг не лише на регіональному, але й на національному та європейському рівнях.