A A A K K K

Владислав Калинець зустрівся з керівництвом Концерну «Військторгсервіс»

16 червня 2020 року керівник регіонального відділення ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Владислав Калинець зустрівся в рамках робочого візиту з керівником Західної філії Концерну «Військторгсервіс» – Сергієм Шакіним.

Під час зустрічі обговорювались питання щодо наявності державного майна, що тривалий час не використовується за призначенням в господарській діяльності Концерну «Військторгсервіс», та може розглядатися як потенційні об'єкти оренди та приватизації.

За інформацією Сергія Шакіна, на сьогоднішній день кількість об'єктів лише по двох областях – Львівській та Закарпатській, не задіяних у господарській діяльності, складає від 100 до 150, по яких, після їх опрацювання, можна розпочати роботу.

За підсумками зустрічі Владислав Калинець запропонував  в найкоротші терміни провести аналіз всього нерухомого майна, що перебуває в управлінні Західної філії Концерну «Військторгсервіс», та за результатами якого будуть надані відповідні пропозиції щодо можливої приватизації та оренди.