A A A K K K

Прозора приватизація: Черкаський приладобудівний завод на онлайн-аукціоні

1 березня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з приватизації державного пакета акцій розміром 99,4554% у статутному капіталі акціонерного товариства «Черкаський приладобудівний завод».

З 2004 року підприємство спеціалізувалося на випуску електротехнічних приладів для автотракторної та автомобільної промисловості України. Основний вид діяльності за КВЕД - виробництво електродвигунів, генераторів і трансформаторів. Серед інших видів: виробництво електричних побутових приладів, механічне оброблення металевих виробів, виробництво інструментів, електромонтажні роботи тощо. 

У травні 2018 року виробнича діяльність була зупинена. На даний час АТ «Черкаський приладобудівний завод» самостійно не може відновити виробництво через відсутність необхідних коштів для залучення спеціалістів, відновлення конструкторської та технологічної документації. Основним джерелом доходів Товариства станом на сьогоднішній день є здача приміщень в оренду.

Підприємство знаходиться в Черкасах на вул. 30 років Перемоги, 5/1, володіє комплексом будівель загальною площею 88 042 м² переважно виробничого та складського призначення. Загальна площа 5 земельних ділянок заводу складає 21,1 га.

Стартова ціна на державний пакет акцій Черкаського приладобудівного заводу – 14 452 823 грн, прийом заявок на участь в онлайн-аукціоні триватиме до 28 лютого 2021 року.

Детальніше про Черкаський приладобудівний завод: https://bit.ly/39Wsh5I