A A A K K K

Фонд держмайна розпочав фінальне тестування програмного забезпечення нового сервісу послуги електронного визначення оціночної вартості нерухомості

Фонд державного майна за підтримки проекту  USAID Економічний розвиток, управління та зростання підприємництва (EDGE) розробив і вже розпочав тестування на власному обладнанні програмного забезпечення нового сервісу послуги електронного визначення оціночної вартості нерухомого майна. 

 Його запуск в дослідну експлуатацію запланований до 1 липня 2021 року. 

 Відео-презентація можливостей нового сервісу доступна за посиланням - https://bit.ly/3u5n2HE

 Завдяки новому програмному продукту громадяни зможуть безкоштовно оцінювати власну нерухомість та отримувати електронну довідку про оцінку.

 Реліз сервісу послуги електронного визначення оціночної вартості нерухомості був відтермінований в часі через відсутність необхідного для розробки та введення в експлуатацію фінансування.  

Попри це, Фонд зміг залучити кошти для його розробки в рамках міжнародної технічної допомоги, що дало змогу зекономити мільйони гривень платникам податків. Очікувана економія в майбутньому складе десятки та сотні мільйонів гривень для всіх українців, яким більше не доведеться сплачувати за послуги оцінки нерухомості.