A A A K K K

«Україна – місце сили Європи», – Дмитро Сенниченко виступив перед випускниками програми «Школи державного управління імені Лі Куан Ю»

22 травня 2021 року Голова Фонду державного майна Дмитро Сенниченко взяв участь в зустрічі з випускниками програми «Школа державного управління імені Лі Куан Ю (National University of Singapore): Державне управління і лідерство в епоху інновацій».

Під час заходу Дмитро Сенниченко розповів про нові принципи роботи Фонду держмайна та поділився досвідом реформ і змін в галузі управління збитковими підприємствами.

За його словами, 30 років Україна ходить по колу – з підприємств вимивалися кошти, за які фінансувалися політичні кампанії, і далі цикл повторювався – така система сповільнює економічний розвиток держави та має бути повністю змінена.

«Залучення інвестицій через прозорі приватизаційні аукціони – це розвиток економіки України, створення нових робочих місць та викорінення корупції. Спільними зусиллями ми зможемо закласти фундамент економічного зростання та підвищити довіру до України!», – наголосив Дмитро Сенниченко.