A A A K K K

Костянтин Кошеленко з робочим візитом відвідав Маріуполь

28 травня Заступник Голови Фонду державного майна України Костянтин Кошеленко відвідав місто Маріуполь з робочим візитом.

В рамках візиту Костянтин Кошеленко разом із Міністром Кабінету Міністрів України Олегом Німчиновим відвідав ДП «Азовський судноремонтний завод» для  огляду причалів. Єдиний майновий комплекс підприємства повернено з оренди у 2021 році і наразі відбувається процес підготовки цього об’єкта до приватизації – вже утворено аукціонну комісію з та призначено проведення інвентаризації. 

Під час підготовки до приватизації також буде врахована необхідність забезпечити розміщення Маріупольського загону морської охорони Державної прикордонної служби України. 

«ДП «Азовський судноремонтний завод» є найбільшим підприємством в акваторії Азовського моря, що спеціалізується на судноремонті, виробництві грейферів, несамохідних барж, тощо. Ми очікуємо на високу зацікавленість з боку потенційних інвесторів, які зацікавлені в модернізації цього активу для подальшого розвитку підприємства», – наголосив Костянтин Кошеленко.

Також Заступник Голови Фонду держмайна взяв участь у нараді з питань інвестиційної діяльності на території Донецької та Луганської областей, під час якої презентував інвестменю Фонду держмайна з інформацією про об’єкти приватизації та оренди.