A A A K K K

Костянтин Кошеленко взяв участь в онлайн-інтенсиві «Open Data Campus. Дані про майно»

З 4 по 6 червня, за участі заступника Голови Фонду держмайна Костянтина Кошеленко та директора Департаменту цифрового розвитку та IT Вероніки Мудрої відбувся онлайн-інтенсив, присвячений роботі з даними ФДМУ та Prozorro.Продажі – «Open  Data Campus. Дані про майно».  

Open Data Campus – це триденний інтенсив по роботі з відкритими даними та розробці проєктів, корисних сервісів, візуалізацій та аналітичних матеріалів на їх основі. Протягом трьох днів разом з експертами та менторами відбувалася робота над проектами у сфері використання держмайна, приватизації, оренди, управління та регулювання об'єктами державної власності. 

Заступник Голови Фонду держмайна провів мотиваційну лекцію для учасників кемпу на тему «Прозоре та професійне розпорядження державним майном – мрія чи реальність?», під час якої розповів про результати роботи команди Фонду в напрямі забезпечення відкритості даних та презентував успішні кейси. 

Особливу увагу Костянтин Кошеленко приділив цифровізації та прозорим підходам роботи, які дозволяють зробити приватизацію і оренду державного майна клієнтоорієнтованими і прозорими.

«Запорука ефективного і раціонального управління державним майном - це забезпечення зручного доступу, інформованості та обізнаності громадян про використання державного майна, його приватизацію і оренду.  Завдяки Open Data Campus було зроблено ще один крок вперед в цьому напрямі», – заявив Костянтин Кошеленко. 

Директор Департаменту цифрового розвитку та IT Фонду держмайна Вероніка Мудра взяла участь у заході в ролі ментора по роботі з відкритими даними Фонду та провела координаційну роботу над проєктами команд-учасників кемпу.