A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди їдальні в Полтавському коледжі

6 липня 2021 року відбудеться аукціон зі зниженням стартової орендної плати на 50 % на передачу в оренду приміщення їдальні, яке розташоване за адресою: місто Полтава, площа Слави, 4/2 та знаходиться на балансі Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва. 

Стартова ціна об'єкта складає 18 063,50 грн на місяць. Термін оренди - 5 років. 

Подача заявок на участь в аукціоні триває до 20:00 5 липня 2021 року. 

Технічний стан приміщення - після ремонту, підведена електрифікація потужністю 50 кВт, наявне водопостачання та каналізація, а також опалення і вентиляція. 

Об’єкт може бути використаний лише за його цільовим призначенням – для розміщення закладів харчування, їдалень, буфетів чи кафе, які не здійснюють продаж товарів підакцизної групи.

Нагадуємо: для участі в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити цінову пропозицію на торгах. 

Посилання на аукціон: https://bit.ly/35KoDZN.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA