A A A K K K

Оренда в аеропорту Бориспіль оголошено аукціон з оренди групи приміщень площею 289,8 м²

5 липня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди чотирьох приміщень на 1-му поверсі будівлі надземних перонних бригад та 14-ти – в будівлі “Модуль із збірних «сандвіч-панелів», що обліковуються на балансі ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль»  та знаходяться за адресою: Київська область, Бориспільський район, с. Гора, вул. Бориспіль-7.  

Стартова ціна місячної оренди складає 112 298 грн, а термін – 5 років.

Подача заявок на участь в аукціоні триває до 20:00 4 липня 2021 року.

Об’єкт перебуває в задовільному технічному стані, оснащений електрифікацією потужністю 16 кВт. Наявне водопостачання, каналізація та опалення. Актив забезпечений вентиляцією та кондиціюванням, а також пожежною сигналізацією. 

Дана пропозиція – справжня знахідка, оскільки об’єкт розташований найбільшому аеропорту України, має вигідну площу та забезпечений комфортними умовами, які сприятимуть розвитку вашого бізнесу. 

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах. 

Посилання на аукціон:https://bit.ly/3qn6YRk .

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA