A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди будівлі складу з адміністративно-побутовим приміщенням в Дніпрі

23 липня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди будівлі складу з адміністративно-побутовим приміщенням, за адресою: Дніпропетровська обл., місто Дніпро, проспект Богдана Хмельницкого 151 та знаходиться на балансі Державного підприємства «Конструкторське бюро «Південне» ім. М.К. Янгеля».

Стартова ціна місячної оренди об’єкта складає 222 379 грн, а термін – 5 років. 

Площа об’єкта – 5 424 м². 

Наразі будівля потребує поточного ремонту, забезпечена вентиляцією, газифікацією та кондиціонуванням, також наявна електрифікація (40 кВт), каналізація, водопостачання та опалення, є під’єднання до мережі інтернет. 

Оренда цього активу може стати чудовим рішенням для розвитку власної справи в одному з найбільших промислових центрів України, оскільки має комфортні умови та вигідну площу.

 Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах. 

Деталі: https://bit.ly/3qTBgeT

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA