A A A K K K

Зміна принципів приватизації на прозорі сприяє поверненню довіри інвесторів до України – Дмитро Сенниченко

Голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко під час участі в панельній дискусії в рамках Ukraine Reforms Conference, що цими днями проходить у Вільнюсі (Литва), розповів про комплексні реформи, які наближають Україну до Європейського Союзу.

Він зазначив про те, що реформи, які здійснює Фонд держмайна, є частиною важливих зусиль України в рамках руху до Європейського Союзу.

“Для цього ми впроваджуємо комплексні реформи у сферах корпоративного управління та приватизації, які одностайно підтримують наші міжнародні партнери. Впровадження прозорих інструментів та комплексна підтримка для потенційних інвесторів повертають довіру ринку до процесу залучення інвестицій та української держави в цілому”, – заявив Дмитро Сенниченко.

За словами Голови Фонду держмайна, Україна має всі передумови для економічного розвитку завдяки комплексним реформам, які  мають повну підтримку з боку Президента України, Верховної Ради та Уряду. 

“Україна має багаті природні ресурси, стратегічно вигідне географічне розташування і партнерські відносини з Європейським Союзом. Тож маємо працювати, щоби українці отримали від цього максимальну користь», – розповів Голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко.

З відео виступу Дмитра Сенниченка можна ознайомитися за посиланням

Довідково

Конференція з питань реформ в Україні є заходом, що засвідчує наявність міжнародної солідарності з Україною та послідовної підтримки економічного розвитку нашої країни. Подія стала майданчиком для комунікації з потенційними інвесторами, які отримали можливість отримати інформацію про інвестиційні можливості в Україні.